Engelske the boller når de er bedst

Engelske the boller når de er bedst. Du får her en lækker opskrift på the boller, som de laves i England. Når det engelske folk serverer the om eftermiddagen er det ofte med the boller eller lækre kager til.

Få den originale og autentiske opskrift på the engelsk the boller – som de bliver lavet i England. The bollerne er nemme at lave, og de smager helt fantastisk. Nybagte the boller, som netop er taget ud af ovnen dufter himmelsk. Server engelske the boller til fødselsdag eller nyd dem med smør og syltetøj på en regnvejrsdag.

Engelske the boller når de er bedst
Af: 
Tilberedningstid: 
Bagetid: 
I alt: 

Antal: 12
 

Engelske the boller smager bare bedre. Original og populær opskrift på the boller fra det engelske folk.
Ingredients
  • 2½ dl mælk
  • ½ tsk salt
  • 4 tsk sukker
  • 75 g smør
  • 25 g gær
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • 1 æg
  • 450 g mel
  • Mælk til pensling

Instructions
  1. Hæld mælk, sukker, salt og smør i en gryde. Varm op til stuetemperatur.
  2. Gryden tages af varmen, og der røres indtil smørret er smeltet i mælken.
  3. Tilsæt resten af mælken og lad indholdet i gryden køle af.
  4. Smuldr gæren heri og sikre dig, at den er helt opløst.
  5. Under omrøring tilsættes kardemomme, æg og halvedelen af melet.
  6. Tilsæt så meget mel i dejen, at den forbliver blød. Gem resten af melet såfremt der er noget tilovers.
  7. Lad dejen til the boller hæve til dobbelt størrelse i ca. 30 min.
  8. Slå dejen ned og del den i 12 stykker. Form the bollerne.
  9. Lad the bollerne efterhæve ca. 15 min. Pensl the bollerne med mælk.
  10. Bag the bollerne ved 200 grader i ca. 15 min.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Engelske the boller når de er bedst, 5.0 out of 5 based on 3 ratings