Bløde glutenfri the boller

Bløde glutenfri the boller. Glutenfri the boller har ofte en lidt anden smag end almindelige the boller, som er lavet med almindelig hvedemel. Gluten kan virke oppustende hos stortset alle – dermed er glutenfri the boller et godt forslag til alle der ønsker lækre the boller – der smager lækkert.

Opskriften på disse bløde glutenfri the boller har fået tilsat et godt miks af de forskellige ingredienser, som sikrer ekstra bløde the boller. The bollerne bliver dermed ekstra bløde og er samtidig ideelle til nedfrysning.

Bløde glutenfri the boller
Af: 
Tilberedningstid: 
Bagetid: 
I alt: 

Antal: 12
 

God opskrift på ekstra bløde og tilmed glutentri the boller der smager ekstra godt.
Ingredients
  • 2½ dl vand
  • 2 dl letmælk
  • 1 spsk HUSK fiber
  • 2 æg
  • 45 g sukker
  • 500 g fint glutenfrit mel
  • 100 g majsstivelse
  • 130 g margarine
  • 30 g gær
  • 2 tsk kardemomme
  • ½ tsk salt

Instructions
  1. Lun vandet til det er håndvarmt og hæld det i røreskålen.
  2. Under omrøring tilsættes mælk og HUSK fiber. Rør i blandingen i ca. 5 min. for op opnå, at HUSK fiber gelerer i blandingen.
  3. Smuldr gæren i blandingen.
  4. Tilsæt mel, margarine, sukker, æg og krydderier.
  5. Ælt dejen til glutenfri the boller og lad den hæve tildækket i ca. 30 min. et lunt sted.
  6. Hænderne smøres ind i olie inden dejen håndteres.
  7. Slå dejen ned og rul en tyk pølse. Del den i 12 lige store stykker.
  8. Tril the bollerne i hænderne og sæt dem på en bradepande.
  9. Lad de formede the boller efterhæve under et fugtigt klæde et lunt sted. Ca. 20 min.
  10. Pensl the bollerne med pisket æg eller vand for og opnå en glansfuld overflade.
  11. Bag the bollerne ved 200 grader i 12-15 min.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Bløde glutenfri the boller, 5.0 out of 5 based on 3 ratings